укр

Найпопулярніші подарунки на День святого Валентина

Найпопулярніші подарунки на День святого Валентина

Поділитись в соцмережі:

Серце - романтичний символ вираження почуттів, тому в цей день він фігурує у всьому - на листівках, написах, у подарунках та святкових частуваннях. Це день, коли всі закохані та близькі люди обмінюються поцілунками, обіймами, зізнаннями в коханні, теплими словами та приємними подарунками. І хоча до Дня Валентина ще є трохи часу, краще заздалегідь підготуватися до нього, продумати подарунки й привітання, щоб кохана людина була оточена особливою турботою та увагою, і щоб цей день запам'ятався.

Ми розповімо, які подарунки найкраще дарувати на День закоханих, і, можливо, наші поради допоможуть зробити правильний вибір.

5 варіантів презенту до Дня закоханих

Ми визначили 5 подарунків, найбільш популярних на День Валентина.

  1. На першому місці - великий плюшевий ведмедик. Такий подарунок вже вважається класикою, і в День закоханих він в рейтингу посідає перше місце. Хто ж, як не м'який, затишний, пухнастий ведмедик, найкраще продемонструє дівчині чи жінці всю теплоту, любов і ніжність?
  2. На другому місці - композиції з квітів, найчастіше з червоних троянд. Це може бути той же ведмедик з троянд, серце з троянд, слово «кохання» з троянд. Крім розкішного вигляду такого подарунка, можна насолоджуватися вишуканим ароматом квітів.
  3. Букет - на третьому місці в якості окремого подарунка. Разом з тим, букетом завжди можна доповнити основний подарунок. У складанні букета бажано проявити фантазію, щоб він не був традиційним та дещо банальним. Професійний флорист складе гарний букет у формі серця або символічного поєднання кольорів: наприклад, білого й червоного.
  4. Шоколадні цукерки. Кондитерська промисловість до Дня Валентина випускає величезну кількість наборів цукерок у подарункових упаковках, виконаних у вигляді сердечок чи амурчиків. Можна також подарувати велику шоколадку у вигляді ведмедика, серця або квітки.
  5. П'яте місце посідають подарунки у вигляді вражень: квитки на концерт чи в театр, політ на повітряній кулі, поїздку в інше місто чи країну - варіантів дуже багато, все залежить від уподобань одержувача подарунка та можливостей дарувальника.

Подарунок дівчині чи хлопцю на День святого Валентина

Оскільки м'яка іграшка посідаю перше місце в рейтингу подарунків на День Валентина, зупинимося на цьому пункті докладніше.

«Отримати в подарунок м'яку іграшку мріють не тільки діти, а й деякі дорослі дівчатка, причому на будь-яке свято. Напередодні Дня святого Валентина асортимент м'якої іграшки в магазинах особливо зростає. Полиці буквально завалені м'якими ведмежатами з сердечками, м'якими подушечками у формі серця з надписами «I Love You».»

http://www.kidtoys.com.ua/

Будь-яка дівчина чи жінка, незалежно від віку, дуже зрадіє подарунку у вигляді м'якої іграшки. І це не обов'язково якась тваринка, це може бути м'яка, пухнаста подушка у вигляді серця або з написом «люблю», «love», імені господині - повірте, ця декоративна подушечка стане її найулюбленішою. Для хлопця, якщо він багато часу проводить в дорозі, підійде спеціальна дорожня подушка.

Інший варіант подарунка - пухнастий ведмедик Тедді або Бімко, що тримає в лапках маленьку подушечку у вигляді сердечка з написом «кохаю». Така іграшка виглядає дуже зворушливо і припаде до душі дамам будь-якого віку. Деякі дівчата на знак прихильності дарують таких ведмедиків своїм хлопцям. У День Валентина подібний подарунок буде доречним навіть серйозним і діловим людям - адже всі ми прагнемо кохання та душевного тепла.

Крім ведмедиків із сердечками, для подарунка підійдуть також інші м'які іграшки: милі панди, завзяті собачки, ласкаві кішечки, хитрі мишки, різні мультяшні герої. І якщо м'яка іграшка сама по собі не символізує День закоханих, то до неї можна додати коробку цукерок у вигляді сердечка або інший символічний подарунок.

Для маленьких дівчаток та підлітків можна дарувати рюкзачки у вигляді сердець або м'яких іграшок - собачок, мавпочок, ведмедів. Такий подарунок не просто дуже милий, але й корисний.

Пам'ятайте, що в такий день не можна залишати своїх близьких людей без уваги! Порадуйте їх симпатичними подарунками, і нехай вони не будуть надто дорогими, зате їхній привабливий вигляд та затишне тепло найкраще продемонструють вашу любов і турботу!

Серед інших статей

Великий плюшевий ведмедик - милий подарунок до 8 березня

Щороку ми відзначаємо чудове свято всіх жінок - Восьме березня. Дарувати квіти в цей весняний день вже стало традицією, при цьому дівчата та жінки очікують ще якихось знаків уваги - подарунків, запрошень до ресторану, театру чи в кіно.
Детальніше